• MOOI HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!
  • GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG
  • GRATIS VERZENDING VANAF €30,00
  • NU OOK VERZENDING NAAR BELGIE

Hoe weet ik welke maat armband ik nodig heb?

Om te weten welke maat je nodig hebt is het goed om de volgende vraag aan jezelf te stellen.

Wil ik een strakke armband? Dit is een armband die echt rondom de pols zit en waar je je vinger niet tussen de armband en de pols krijgt. Er zit weinig beweging in de armband. Is dit jouw keus? Meet dan met een centimeter je polsomtrek door de centimeter strak om de pols heen te wikkelen. Tel bij het aantal centimeters dat je hebt opgemeten 1,5 centimeter op. Voorbeeld: je polsomtrek is 18 cm, de maat van je armband moet dan 19,5 centimeter zijn.

 

Wil ik een normale armband? Dit is een armband waarbij je een vinger tussen de armband en je pols krijgt. De armband beweegt rondom je pols. Is dit jouw keus? Meet dan met een centimeter je polsomtrek door de centimeter strak om de pols heen te wikkelen. Tel bij het aantal centimeters dat je hebt opgemeten 2 centimeter op. Voorbeeld: je polsomtrek is 18 cm, de maat van je armband moet dan 20 centimeter zijn.

 

Wil ik een losse armband? Dit is een armband die om je pols zit maar voor een deel ook op je handpalm rust. Is dit jouw keus? Meet dan met een centimeter je polsomtrek door de centimeter strak om de pols heen te wikkelen. Tel bij het aantal centimeters dat je hebt opgemeten 3 centimeter op. Voorbeeld: je polsomtrek is 18 cm, de maat van je armband moet dan 21 centimeter zijn. Houdt er rekening mee dat bij een losse armband je wel snel achter dingen kan blijven hangen en dat je daardoor de armband kapot kan trekken.

 

De armbanden bij Guzel Jewels zijn over het algemeen geschikt voor elke polsmaat. Dit komt omdat de armbanden zijn gemaakt die verstelbaar zijn. De maatvoering is 18 – 23 centimeter bij armbanden met een slot. De macrame armbanden zijn one size fits all, dit komt door de schuifknoopsluiting. Maar er zitten ook elastieke armbanden in de collectie.

 

De armbanden collectie is dan ook zeer geschikt om kado te doen.

Maar wil je toch een armband op de juiste lengte dan kan dat natuurlijk ook.