• MOOI HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!
  • GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG
  • GRATIS VERZENDING VANAF €30,00
  • NU OOK VERZENDING NAAR BELGIE

Wie ben ik en hoe is Guzel Jewels ontstaan?

Ik ben Natasja Yavuz en woon in de prachtige landelijke provincie Noord-Holland. Altijd al wilde ik de creativiteit die ik in mijn hoofd heb zitten, met mijn handen uitvoeren. Veel ideeën zijn de revue gepasseerd, maar uiteindelijk, met dank aan een goede vriendin, ben ik uitgekomen bij het maken van sieraden. En dan ligt het idee er, maar hoe verder?

Ik ben eigenlijk maar gewoon begonnen. Op internet uitgezocht wat je voor gereedschappen kan gebruiken, welke materialen en wat voor kralen en dergelijke. Daaruit heb ik een selectie gemaakt en heb de spullen besteld. Na het maken van een aantal armbanden, halskettingen en oorbellen bleek niet alleen dat ik het heel erg leuk vind om te doen, maar uit de reacties die ik vanuit de omgeving heb gekregen, bleek ik er ook nog aanleg voor te hebben!

Vanaf dat moment ben ik op volle kracht vooruit gegaan. Met als resultaat de collectie die je op deze site kan bekijken. 

Handgemaakte sieraden die goed te combineren zijn met de collectie kleding, tassen en accessoires die ik ook in de webshop heb staan.

 

Wat betekent Guzel?

Guzel is het turkse woord voor mooi/leuk en alles wat daartussen zit. En dat is waar mijn webshop voor staat. De collectie is uiteenlopend van casual every day, casual chique tot party chique.

 

De materialen die ik gebruik bij het maken van de sieraden

Bij het maken van een sieraden, maak ik gebruik van verschillende technieken en materialen om iets unieks te maken waar jij blij van wordt. 

Maar het gaat er natuurlijk om waar jouw oog op valt, het soort kraal, de grote of kleur of die speciale hanger die ik in de sieraden verwerkt heb. Op dit moment gebruik ik voornamelijk 2 soorten kralen: glasparels en facetkralen. De glasparels hebben net even dat parelmoer glimmertje; een zachte glans waar iedereen een beetje warm van wordt en wat doet denken aan een zwoele zomeravond. Of heb je liever een feestelijke shine waar je U tegen zegt? De glinstering van een facetkraal is prachtig. Net zo geslepen als een diamant, dus net zo fonkelend.