• MOOI HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!
  • GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG
  • GRATIS VERZENDING VANAF €30,00
  • NU OOK VERZENDING NAAR BELGIE

Welke sieraden zijn leuk om kado te doen?

In principe zijn alle sieraden leuk om kado te doen. Maar oorbellen en armbanden zullen het beste in de smaak vallen.

Oorbellen omdat de maat altijd wel goed is, je weet over het algemeen wel wat voor soort oorbellen diegene draagt, knopjes, korte of lange oorbellen, simpel of juist uitbundig, rustig of kleurrijk, zilver- of goudkleurig en van welke kleuren die persoon houdt. Voor wat betreft allegrieen hoef je je geen zorgen te maken, bij Guzel Jewels zijn de oorstekers altijd vrij van lood, nikkel en cadmium.

Voor wat betreft de armbanden is een macrame armband een goede optie. Een macrame armband is altijd one size fits all omdat deze armband is voorzien van een schuifknoopsluiting. Hierdoot kan de armband zo strak of los gedragen worden als de ontvanger wil.

Een 2e optie is een elastieke armband, maar dan moet je wel ongeveer weten wat de polsmaat van de ontvanger is omdat het elastiek maar tot een maximaal aantal centimeters opgerekt an worden.

Als als 3e optie is de armband met een sluiting. De polsmaat is minder van belang dan bij een elastiek armband omdat er altijd een verlengkettinkje aan gemaakt kan worden. Bij Guzel Jewels zijn deze armbanden voor polsmaten 18 - 23 cm tenzij dit anders staat aangegeven.

Wat ook leuk is om kado te doen

Een gepersonaliseerde armband met letterkralen waarbij bijvoorbeeld de namen/voorletters van de kinderen in verwerkt zijn. Of een steekwoord dat de persoonlijkheid van de ontvanger weergeeft. Happy, strong, she rocks enzovoort. Bij Guzel Jewels zijn dit armbanden die op bestelling gemaakt worden.